Andreas

Full Instructor Jeet Kune Do / Kali

BIOGRAFI


Mit navn er Andreas og jeg bragte i sin tid Jeet Kune Do til Danmark. Jeg var den første til at åbne en JKD skole herhjemme og for 20 år siden var jeg den første dansker der bestod testen og fik graden Full Instructor i JKD/Kali fra Paul Vunak i USA, grundlæggeren af PFS / Progressive Fighting Systems.


Jeg har trænet kampkunst siden mine teenage år og undervist i næsten 3o år. Jeg har gennem mine mange års træning, opnået Instruktør Licens i flere forskellige stilarter. Træningen er en livsstil og for at sikre at jeg kontinuerligt udvikler mig, rejser jeg udenlands adskillige gange om året for at tilegne mig ny viden.

Det osmotiske miljø er naturligt for mennesket, det er måden vi lære på lige fra vi er børn. Jeg har selv igennem alle årene taget privatlektioner i næsten alle de stilarter jeg har trænet i.

Siden jeg tog den første privatlektion i begynnelsen af 1980'erne, har jeg følt at denne intensive og personlige måde at træne på giver de bedste resultater. Derfor giver jeg det også videre på samme måde som jeg selv har lært det.Copyright © jkd.dk 2001 - 2020