Om

Filipino Kali Academy

København

Om Instruktøren


Andreas


Jeg har trænet forskelligt kampkunst siden 1979 og undervist siden 1990. Træningen er en livsstil og for at sikre at jeg kontinuerligt udvikler mig har jeg derfor stadig instruktører rund om i verden som jeg regelmæssigt træner hos.

Om Klubben


Det sociale aspekt


Dette er ikke en forening men en privat klub hvor de systemer jeg underviser betegnes som gamle familie systermer. Derfor vægter personlige relationer og indstillingen til træningen højere end  medlemsantallet - Indstillingen er at vi er en lille gruppe venner med vidt forskellig baggrund der træner sammen.

Om undervisningen


Privat træning 


Jeg har selv  igennem alle årene taget privatlektioner i næsten alle de stilarter jeg har trænet i. Jeg føler at dette specielle miljø, den intensive og personlige måde at træne på giver de bedste resultater. Derfor giver jeg det også videre på samme måde som jeg selv har lært det.

Hvad skal jeg vælge at træne?Filippinsk Kali

 • Buwaya Kali er hvis du primært ønsker at arbejde med en opretstående stilart. Baseret på en naturlig bevægelse samt timing, rytme og sensitivitet, der er kvaliteter i kampen der kontinuerligt kan forbedres selv på den anden side af pensionsalderen. Buwaya Kali er et intelligent system med simple og kompakte bevægelser. Det geometriske krav til den anatomiske bevægelse, det høje koordinations niveau og den ambidekstrale træning gør ikke alene at samarbejdet mellem højre og venstre hjernehalvdel  kraftigt øges, men også at områder af hjernen der normalt ligger i dvale vækkes. Dette gør det så muligt at arbejde med sider af sig selv der normalt ikke udfordres ved træning i anden kampkunst, så Buwaya Kali er også for dem der vil lidt mere med dem selv end bare lære selvforsvar.


Indonesisk Silat

 • Silat er for dig der er fysisk aktiv og kan lide at styrke træne, eller som gerne vil i form samtidig med at du lære selvforsvar. Vi arbejder med meget udfordrende lave positioner på jorden som giver dig den kernestyrke du skal bruge for at få mere kraft i dine teknikker i de opretstående positioner. Jeet Kune Do 

  • Kunne du tænke dig at træne JKD med en mere integreret indfaldsvinkel?

   Hand trapping og sensitivitet - uden at skulle træne Wing Chun.
   Nedtagninger og kast - uden at skulle træne MMA. eller brydning.
   Clinch, knæ og albuer - uden at skulle træne Thai Boksning.
   Kamp på jorden - uden at skulle træne BJJ.
   Stok og kniv forsvar - uden at skulle træne FMA.

   Hvorfor gøre som alle andre, når det nu drejer sig om at kunne udtrykke sig selv individuelt?